Automate your Marketing
with Womplify




 


By: reen mama zaraa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 15-Apr-2010 00:08 Email | Share | | Bookmark
~Its My Birthday-12th April 2010~

 
 
 
View all 8 photos...
Lik kja tu,papa wat surpriseee.........
Even tho simple.....its meaningfullll to me......
Thanks darling HUBBY.....
Love You More N More!!!!!
Ini budak yg terlebih EXCITED!! huhu.....


Yummy cake 4 ME!!


Nyanyian dr zaraa....beday yu yuuuuuuu........hehe! how SWEET!!!


Lets BLOW!!!


US......May ALLAH SWT bless US......AMIN!


THANKS darling hubby........LUV YOU,muaaahhhhh!!!


Papa mcm tau2 jerk mama ngidam purse nihhh...hehe! TQ,my dear!!!


Bday mama tp zaraa pun dapat adiahhh....hehe!!!!


Tuesday, 9-Feb-2010 05:32 Email | Share | | Bookmark
~Zaraa's 2nd Great Birthday Bash~

 
 
 
View all 6 photos...
Date : 30.01.2010
Time: 4-6pm
Vanue : KFC Extreme Park,S.ALam
Theme : White,Pink N Apple Green


]




Tuesday, 17-Nov-2009 01:13 Email | Share | | Bookmark
~Birthday Bash Aneesa~





































Monday, 26-Oct-2009 03:23 Email | Share | | Bookmark
~ LastWeekend XTVT ~

Attention ye kawan2.....
Tenet kat opis reen ada problem taww....
FP reen n 2,3 fp lain jerk yg leh buka....taktau nape...
Dah la FB pown kna blok...adehhh....
Sbb tu 2,3 menjak ni reen x muncul dlm fb n x komen fp korg...sowi bebnyk eh?
X leh jadi camni...nak kena bli broadband la jawabnyer....
X senang duduk bila tenet camni....huhuhu!!!


Ari Jumaat lpas tetiba papa kol mama kat opis tnya nak g x teater tu...
Memula cam malehhh,tp disebabkan tiket free....pegi la jgk!!!
Kalu ikotkan budak bawah 4 tahun x leh masuk....
Tp disebabkan kitaorg ada 3 tiket, so diaorg kasi masuk ler....
Ermmm kalu kuar duit sniri...mimpi la nak bli....kekeke!!
Well...memang BEST!!! Lawak siott!!
Ramai gak org dtg....sambutan baik gaks!!
Cuma zaraa jerk taknak dok diam....kejap2 papa kuar bawak zaraa coz dia bising!!
Tapi last2 zaraa tetido...lama la jgk....tenang sket kitaorg menonton,keke!!






Lpas balik tgok CUCI tu,kna ikot papa g tgok pojek yg dia kna wat-renew cafe finas!!....
Papa excited 1st job yg dia kna wat...tu yg dia nak kena make sure smuanya LANCAR!!


Mama amik kesempatan tinjau2 dlm kawasan tu...ermmm cantik gaks tmpt diaorg nih!!
Sambil melayan cik zaraa yg dok lari sana sini tu.....sempat la mama snap sket piccas!!




Lepas tu singgah pojek lagik satu kat desa melawati.....adehhh letihh!!
Len kali takmo jln2 dkt ngan opis papa lahh....
Asik kna singgah sana sini jerk....nak bawak zaraa g singgah zoo pon x sempat!!!
Pastu baru kitaorg dinner kat desa melawati tu....
Malehh nak cari jauh2 coz perot dah berkeroncong!!! hehe.....


Ni plak xtvt ari Ahad....lepas bekpes cucur jagung nan rangup peberet papa.....
Mama comot2 jerk...kelam kabut bersiap lpas goreng cucur tu.....huhu!!!
Kitaorg g bli barang kat alamanda n layan jap cik zaraa tu men playground....
Sian laks dia,sabtu tu dia dah layan mama n papa dia tgok CUCI,so ni kasi chance kat zaraa laks enjoy!!!
Mmg dia enjoy sngt!!! Letih mama n papa kejar dia haaa.....




Award dari Kak Fazzarinna...tengkiu akk!!! NICE!!!






Friday, 23-Oct-2009 07:29 Email | Share | | Bookmark
~Majlis Aidilfitri PUSPANITA KPM & Kak Zura Mama Dtg~

Last Tuesday punyer citer ni....
Mama jadik urusetia...kna wat kad program lah,jaga pendaftaran lah,pegang dulang cenderahati tuk Puan Sri Noorainee (wife Tan Sri Muhyiddin Yassin)...pastu kna ikot antar adiah sampai kat keta dia...
Ermmmm 1st time terlibat mcm ni best gak....huhu!!!


Ni laks...Kak Zura mama dtg ngan hubby n cousin dia!!
Dah lama kami x jumpa,raya ritu pon x sempat....dia stay kat penang....
Lepas gaks la rindu mama kat dia...
Actly mama baik ngan dia dh lama sngt...mama anggap dia cam kakak mama sndiri dah....
Cayang kak......mmuaahhhh!!


Tengik la tu...rajin jerk diorg layan si zaraa tu....apa lagi suka la itu budak,kekeke!!!
Siap nak suap2 makanan kat kak zura lagi haaa...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net